Ny TV kanal og kanalomlægning

Den 20. januar får medlemmer hos Vrånet en helt ny tv- og streamingkanal ved navn Xee. Den 12 februar gennemføres årets kanalomlægning i Vrånet.

Xee: Fokus på serier ogunderholdning

Xee er en dansk underholdningskanal, der vil være tilgængelig som både tv-kanal og via streaming fra web, app ellertv-boks. Xee bliver en del af YouSee's Grundpakke, og vil sende et unikt mix aforiginale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier.

Når Xee går i luften den2 0. januar, bliver det fx med danmarkspremiere på sæson 9 af 'The WalkingDead'. Kanalen byder også på 'Family Guy' og 'Suits', dramaserier som 'ProvenInnocent' og 'The Passage' og den helt nye komedieserie 'Sunday', der har Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.

Xee er et samarbejde mellem YouSee og Hollywoodstudiet FOX. Kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Og vil løbende vise danmarkspremiere på nogle af verdens største serier og nyeste sæsoner.   

Du kan se mere om Xee på dette link

     
Nyt om tv-kanaler og nykanalrækkefølge  

Viasat Golf og Discovery Science kommer i YouSee's Fuldpakke

Har du i dag Fuldpakken får du Viasat Golf og Discovery Science som nye kanaler i din tv-pakke. Det skyldes, at kanalerne Nat Geo People og TNT er lukket.

Comedy Central skifter7.-8. januar 2019 navn til Paramount Network

Kanalen viser et bredtspænd af internationalt kvalitets indhold fra MTV, Comedy Central, TV Land ogChannel 5. Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste og vil fra kl. 05-09 vise de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon

Kanaler, som er lukket og udgået som Ekstrakanaler og Bland Selv

C More Golf, Discovery Showcase og Discovery World er lukket og udbydes ikke længere som Ekstrakanal eller Bland Selv-kanal

 

Vi ændrer lidt på kanal rækkefølgen

Samme dag som YouSee udfører kanalomlægningen, ændres også på kanal rækkefølgen. Det betyder, at der ændres i rækkefølgen for enkelte kanaler bl.a. for at give plads til dennye kanal, Xee.

Kanaler som får ny kanalplads:

TV 2 nummer 2 

TV3 på nummer 3

Xee på nummer 4

DR2 på nummer 19

DR3 på nummer 20

DR K på nummer 21

MTV på nummer 24

Viasat Golf på nummer 40

Discovery Science pånummer 47

 

Bemærk!

Xee vil ved lanceringden 20. januar ligge på kanalplads 62. Først ved kanalomlægningen den 12. februar flytter Xee til kanalplads 4.

Viasat Golf og Discovery Science kan ses i YouSee' s Fuldpakke fra 7. januar 2019. Viasat Golf på kanalplads 51 og Discovery Science på kanalplads 19. Først ved kanalomlægningen flytter kanalerne til deres nye faste kanalpladser: ViasatGolf på kanalplads 40 og Discovery Science på kanalplads 47.  


Du kan downloade en ny kanaloversigt ved at klikke på linket herunder:   


Hent kanaloversigt 2019
 

 

Hjælp til kanalomlægningen

På yousee.dk/kanaler kan du finde vejledninger og hjælpevideoer,som forklarer, hvordan man genindlæser kanaler på tv'et. På nogle tv’er vil detvære nødvendigt at genindlæse kanaler, før f.eks. Xee og den nyekanalrækkefølge kommer frem.

Tv via kabel-tv-stikket med tv-boks(Humax)

Har du som medlem af Vrånet fået udleveret en gratis YouSee Tv-boks (Humax) vil du opleve, at der om natten mellem 7.-9. januar eller mellem 14.-15. januar, kommer den nye kanalrækkefølge. Har du selv oprettet en Favoritliste, kan du efterfølgende placere de nye kanaler dér, hvor du ønsker det.
 

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Persondatapolitik

Fejlmelding TV og Radio

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-tor: 8:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 22:00 (Weekend)
Vagt: 16:00 - 22:00 (Hverdage)

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00